Πόρτο Γερμενό Ψαθα Παραλια / Paralies Stoy Mnhmonioy Ton Kairo Psa8a Porto Germeno / Μικρότερη αλλά μαγική παραλία και μία απάντηση της νότιας ελλάδας στο «σαν την χαλκιδική δεν έχει».

Πόρτο Γερμενό Ψαθα Παραλια / Paralies Stoy Mnhmonioy Ton Kairo Psa8a Porto Germeno / Μικρότερη αλλά μαγική παραλία και μία απάντηση της νότιας ελλάδας στο «σαν την χαλκιδική δεν έχει».. Το πόρτο γερμενό που βρίσκεται στην νότια κατάληξη του όρους κιθαιρώνα στον κορινθιακό το πόρτο γερμενό διαθέτει επίσης λιμάνι με γλύστρα για μικρά σκάφη. Στο πόρτο γερμενό υπάρχουν πολλές παραλίες οι οποίες όμως δεν είναι οργανωμένες. Για να φτάσει κανείς στο πόρτο γερμενό μπορεί να κινηθεί στην ε.ο αθηνών. Μια δυσάρεστη και αποκρουστική εικόνα αντικρίζουν από το πρωί οι λουόμενοι στις παραλίες του λουτρακίου, στο ξυλόκαστρο, στην ψάθα και στο πόρτο γερμενό, όπου χιλιάδες τσούχτρες pelagia noctiluca έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Το καταπράσινο φόντο που βλέπετε στη φωτογραφία είναι… η μισή αρχοντιά.

Στο πόρτο γερμενό υπάρχουν πολλές παραλίες οι οποίες όμως δεν είναι οργανωμένες. Στη μέση του κόλπου συναντάμε μία μεγάλη παραλία με βότσαλο. Μια δυσάρεστη και αποκρουστική εικόνα αντικρίζουν από το πρωί οι λουόμενοι στις παραλίες του λουτρακίου, στο ξυλόκαστρο, στην ψάθα και στο πόρτο γερμενό, όπου χιλιάδες τσούχτρες pelagia noctiluca έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Οι παραλίες του πόρτο γερμενού δίνουν τη δυνατότητα και για θαλάσσια σπορ. Στα βίλια, οι κάτοικοι αγωνιούν και εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να χρειαστεί να εκκενωθεί η περιοχή.

Porto Germeno Bikipaideia
Porto Germeno Bikipaideia from upload.wikimedia.org
Ενώ είναι ένα πολύ όμορφο μέρος ωραιότερο για εμένα από την ψάθα δεν νομίζω ότι τυγχάνει της ίδια προτίμησης από τον κόσμο και της ίδιας ανάπτυξης κατά συνέπεια. Το πόρτο γερμενό σαν περιοχή δεν θα το έλεγα πολύ ανεπτυγμένο ή ίσως είχε γνωρίσει μεγαλύτερες δόξες στο παρελθόν. Κόβει βόλτες στη θαλάσσια περιοχή ένας καρχαρίας μήκους περίπου δύο μέτρων. Λίγο πριν το πόρτο γερμενό υπάρχει δρόμος που μας οδηγεί στην ψάθα. Είναι μια από τις κλασικότερες μονοήμερες για μπάνιο, περί τα 66. Στη μέση του κόλπου συναντάμε μία μεγάλη παραλία με βότσαλο. Ο χρυσός κανόνας για τα μπάνια του σαββατοκύριακου είναι ένας: Συγκεκριμένα, στη δεξιά πλευρά, όπως κοιτάζουμε τον κορινθιακό κόλπο, υπάρχει μία παραλία, στον πεζόδρομο εμπρός από τις ταβέρνες.

Το πόρτο γερμενό (ή αιγόσθενα) είναι παραθεριστικός οικισμός της δυτικής αττικής που βρίσκεται στα παράλια του κορινθιακού κόλπου στους πρόποδες του κιθαιρώνα.

Το πόρτο γερμενό (ή αιγόσθενα) είναι παραθεριστικός οικισμός της δυτικής αττικής που βρίσκεται στα παράλια του κορινθιακού κόλπου στους πρόποδες του κιθαιρώνα. Η εκκίνηση έγινε από την εντυπωσιακή παραλία της ψάθας, με ασφάλτινη ποδηλατική ανάβαση μέχρι το χωριό μύτικας και τις κεραίες του ομώνυμου λόφου, για απόλαυση της θέας. Το πόρτο γερμενό σαν περιοχή δεν θα το έλεγα πολύ ανεπτυγμένο ή ίσως είχε γνωρίσει μεγαλύτερες δόξες στο παρελθόν. Για να φτάσει κανείς στο πόρτο γερμενό μπορεί να κινηθεί στην ε.ο αθηνών. Μικρότερη αλλά μαγική παραλία και μία απάντηση της νότιας ελλάδας στο «σαν την χαλκιδική δεν έχει». Στην ψάθα, μετά το αλεποχώρι και πριν το πόρτο γερμενό είναι μία από τις ωραιότερες παραλίες όχι μόνο της αττικής αλλά και της ελλάδας. Όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά και καθαρά εννοείται! Οι παραλίες του πόρτο γερμενού δίνουν τη δυνατότητα και για θαλάσσια σπορ. Η ψάθα είναι μια όμορφη παραλία του κορινθιακού κόλπου με καθαρά γαλάζια νερά και μικρό βότσαλο με φόντο το καταπράσινο πευκόδασος. Σε απόσταση αναπνοής από τοκλεινόν άστυη παραλία της ψάθας,οι εξοχές γύρω από το πόρτο γερμενό και τα ελατοδάση του κιθαιρώνα αποτελούν ίσως τον πλέον βολικό τόπο για σύντομες αποδράσεις.η προσέγγιση της περιοχής γίνεται. Ασφάλτινος δρόμος με συνεχές αλλά ευχάριστο στριφογύρισμα φεύγει βόρεια από την ψάθα, τρυπώνει στο πυκνόφυτο πευκοδάσος χαρίζοντας στον επισκέπτη πανοραμικές εικόνες του κόλπου και μετά από12 χιλιόμετρα καταλήγει στο πόρτο γερμενό. Ενώ είναι ένα πολύ όμορφο μέρος ωραιότερο για εμένα από την ψάθα δεν νομίζω ότι τυγχάνει της ίδια προτίμησης από τον κόσμο και της ίδιας ανάπτυξης κατά συνέπεια. Το πόρτο γερμενό που βρίσκεται στην νότια κατάληξη του όρους κιθαιρώνα στον κορινθιακό το πόρτο γερμενό διαθέτει επίσης λιμάνι με γλύστρα για μικρά σκάφη.

Η παραλία είναι ελεύθερη για το κοινό, οργανωμένη μόνο σε σημεία, ώστε να επιλέξετε εσείς αν θα. Επέστρεψα στην τελευταία διασταύρωση πριν το χωριό και ακολούθησα διαφορετική κατεύθυνση για «ψάθα, αλεποχώρι». Συγκεκριμένα, στη δεξιά πλευρά, όπως κοιτάζουμε τον κορινθιακό κόλπο, υπάρχει μία παραλία, στον πεζόδρομο εμπρός από τις ταβέρνες. Η εμφάνιση καρχαρία στα νερά του κορινθιακού δεν είναι. Από την αθήνα, βρίσκεται η δημοφιλής παραλία της ψάθας, με τα πεντακάθαρα νερά και το λεπτό βότσαλο, μέσα και έξω από την θάλασσα.

Oi Paralies Toy Korin8iakoy Tourism Gr
Oi Paralies Toy Korin8iakoy Tourism Gr from www.tourism.gr
150 likes · 4 talking about this. Ενώ είναι ένα πολύ όμορφο μέρος ωραιότερο για εμένα από την ψάθα δεν νομίζω ότι τυγχάνει της ίδια προτίμησης από τον κόσμο και της ίδιας ανάπτυξης κατά συνέπεια. Από την αθήνα, βρίσκεται η δημοφιλής παραλία της ψάθας, με τα πεντακάθαρα νερά και το λεπτό βότσαλο, μέσα και έξω από την θάλασσα. Οι παραλίες του πόρτο γερμενού δίνουν τη δυνατότητα και για θαλάσσια σπορ. Στην ίδια περιοχή, περί τα 66 χλμ. Οι φλόγες κατευθύνονται προς το πόρτο γερμενό και κοντά στο σημείο της εκδήλωσης υπάρχουν εγκαταστάσεις κατασκήνωσης η οποία ευτυχώς, δεν φιλοξενούσε παιδιά. Το πόρτο γερμενό σαν περιοχή δεν θα το έλεγα πολύ ανεπτυγμένο ή ίσως είχε γνωρίσει μεγαλύτερες δόξες στο παρελθόν. Το πόρτο γερμενό που βρίσκεται στην νότια κατάληξη του όρους κιθαιρώνα στον κορινθιακό το πόρτο γερμενό διαθέτει επίσης λιμάνι με γλύστρα για μικρά σκάφη.

Το καταπράσινο φόντο που βλέπετε στη φωτογραφία είναι… η μισή αρχοντιά.

Ο φαντασμαγορικός αρχαίος ναός της ήρας που σχεδόν ακουμπά στη ψάθα. Η εκκίνηση έγινε από την εντυπωσιακή παραλία της ψάθας, με ασφάλτινη ποδηλατική ανάβαση μέχρι το χωριό μύτικας και τις κεραίες του ομώνυμου λόφου, για απόλαυση της θέας. Δείτε και το προσήλι με την από αυτόν τον ιστότοπο σας προσφέρουμε ζωντανή εικόνα από την μεσαία παραλία: Η ψάθα είναι μια όμορφη παραλία του κορινθιακού κόλπου με καθαρά γαλάζια νερά και μικρό βότσαλο με φόντο το καταπράσινο πευκόδασος. Ο χρυσός κανόνας για τα μπάνια του σαββατοκύριακου είναι ένας: Στην ίδια περιοχή, περί τα 66 χλμ. 150 likes · 4 talking about this. Το καταπράσινο φόντο που βλέπετε στη φωτογραφία είναι… η μισή αρχοντιά. Λίμνη, παραλία και αρχαιολογικός χώρος… τρία σε ένα. Μεγάλη αναζωπύρωση στο κρύο πηγάδι, στην περιοχή των βιλίων, με την πυρκαγιά να έχει περάσει τον δρόμο προς πόρτο γερμενό. Το πόρτο γερμενό (ή αιγόσθενα) είναι παραθεριστικός οικισμός της δυτικής αττικής που βρίσκεται στα παράλια του κορινθιακού κόλπου στους πρόποδες του κιθαιρώνα. Ενώ είναι ένα πολύ όμορφο μέρος ωραιότερο για εμένα από την ψάθα δεν νομίζω ότι τυγχάνει της ίδια προτίμησης από τον κόσμο και της ίδιας ανάπτυξης κατά συνέπεια. Οι παραλίες του πόρτο γερμενού δίνουν τη δυνατότητα και για θαλάσσια σπορ.

Η εμφάνιση καρχαρία στα νερά του κορινθιακού δεν είναι. Λίγο πριν το πόρτο γερμενό υπάρχει δρόμος που μας οδηγεί στην ψάθα. Ο χρυσός κανόνας για τα μπάνια του σαββατοκύριακου είναι ένας: Στα βίλια, οι κάτοικοι αγωνιούν και εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να χρειαστεί να εκκενωθεί η περιοχή. Αν βρεθείς για μπάνιο στην παραλία ψάθα, μπορείς να το συνδυάσεις με βόλτα στο πόρτο γερμενό.

Xeimwniatikh Bolta Sto Porto Germeno Blogtravels
Xeimwniatikh Bolta Sto Porto Germeno Blogtravels from farm9.staticflickr.com
Σε απόσταση αναπνοής από τοκλεινόν άστυη παραλία της ψάθας,οι εξοχές γύρω από το πόρτο γερμενό και τα ελατοδάση του κιθαιρώνα αποτελούν ίσως τον πλέον βολικό τόπο για σύντομες αποδράσεις.η προσέγγιση της περιοχής γίνεται. Επέστρεψα στην τελευταία διασταύρωση πριν το χωριό και ακολούθησα διαφορετική κατεύθυνση για «ψάθα, αλεποχώρι». Το καταπράσινο φόντο που βλέπετε στη φωτογραφία είναι… η μισή αρχοντιά. Για να φτάσει κανείς στο πόρτο γερμενό μπορεί να κινηθεί στην ε.ο αθηνών. Πόρτο γερμενό, πεύκα βράχια και άμμος: Η ψάθα είναι μια όμορφη παραλία του κορινθιακού κόλπου με καθαρά γαλάζια νερά και μικρό βότσαλο με φόντο το καταπράσινο πευκόδασος. Συγκεκριμένα, στη δεξιά πλευρά, όπως κοιτάζουμε τον κορινθιακό κόλπο, υπάρχει μία παραλία, στον πεζόδρομο εμπρός από τις ταβέρνες. Καβο ντορο ψαθα παιδιά και τίποτα άλλο!το καλύτερο μαγαζί στα προάστια της αθήνας με φανταστηκες γεύσεις και πολύ ωραία θεα.

Αν βρεθείς για μπάνιο στην παραλία ψάθα, μπορείς να το συνδυάσεις με βόλτα στο πόρτο γερμενό.

Το πόρτο γερμενό (ή αιγόσθενα) είναι παραθεριστικός οικισμός της δυτικής αττικής που βρίσκεται στα παράλια του κορινθιακού κόλπου στους πρόποδες του κιθαιρώνα. Το πόρτο γερμενό σαν περιοχή δεν θα το έλεγα πολύ ανεπτυγμένο ή ίσως είχε γνωρίσει μεγαλύτερες δόξες στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, στη δεξιά πλευρά, όπως κοιτάζουμε τον κορινθιακό κόλπο, υπάρχει μία παραλία, στον πεζόδρομο εμπρός από τις ταβέρνες. Όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά και καθαρά εννοείται! Μικρότερη αλλά μαγική παραλία και μία απάντηση της νότιας ελλάδας στο «σαν την χαλκιδική δεν έχει». Δυτική πελοπόννησος, πιο συγκεκριμένα, επίδαυρος και αρκαδικά παράλια (άστρος, λεωνίδιο κτλ.) είναι στα μέρη που θα προτιμήσει ο κόσμος, μιας και. Καβο ντορο ψαθα παιδιά και τίποτα άλλο!το καλύτερο μαγαζί στα προάστια της αθήνας με φανταστηκες γεύσεις και πολύ ωραία θεα. Η εκκίνηση έγινε από την εντυπωσιακή παραλία της ψάθας, με ασφάλτινη ποδηλατική ανάβαση μέχρι το χωριό μύτικας και τις κεραίες του ομώνυμου λόφου, για απόλαυση της θέας. Το καταπράσινο φόντο που βλέπετε στη φωτογραφία είναι… η μισή αρχοντιά. Στην ψάθα, μετά το αλεποχώρι και πριν το πόρτο γερμενό είναι μία από τις ωραιότερες παραλίες όχι μόνο της αττικής αλλά και της ελλάδας. Δείτε και το προσήλι με την από αυτόν τον ιστότοπο σας προσφέρουμε ζωντανή εικόνα από την μεσαία παραλία: .πόρτο γερμενό, ψάθα, αλεποχώρι, σχίνος που απέχει μόλις μια ώρα από αθήνα και έχει καθαρές θάλασσες και αρκετές διαφορετικές παραλίες. Μια δυσάρεστη και αποκρουστική εικόνα αντικρίζουν από το πρωί οι λουόμενοι στις παραλίες του λουτρακίου, στο ξυλόκαστρο, στην ψάθα και στο πόρτο γερμενό, όπου χιλιάδες τσούχτρες pelagia noctiluca έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Το πόρτο γερμενό που βρίσκεται στην νότια κατάληξη του όρους κιθαιρώνα στον κορινθιακό το πόρτο γερμενό διαθέτει επίσης λιμάνι με γλύστρα για μικρά σκάφη πόρτο γερμενό. Για να φτάσει κανείς στο πόρτο γερμενό μπορεί να κινηθεί στην ε.ο αθηνών.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama